Via deze website komt u in contact met een bedrijf dat een groot assortiment douchegoten, afvoerputten en essentiële onderdelen daarvan levert. Ook voor horeca en industrie hebben wij een uitgebreid leverings programma.

Douchegoten:

Een enorme verscheidenheid aan mogelijkheden om uw keuze te maken; 18 verschillende lengte maten, met horizontale of verticale uitlaat, diverse rooster of betegelbare designs. Veelal vervaardigd van roestvrijstaal als ook een combinatie van kunststof met een roestvrijstalen afdekking. En ook nog in de populaire kleur MAT zwart!

Doucheputten:

Als u doucheputten zoekt heeft FIFTY-NINE een uitzonderlijke collectie in meerdere afmetingen, met diverse design roosters of betegelbare oplossingen, en ook in de het MAT zwart!

Essentiele onderdelen:

Alle denkbare onderdelen, zoals roosters, reuksloten, renovatie oplossingen, zijn bij ons verkrijgbaar, zelfs al zijn de afvoerputten of douchegoten nog zo oud, bijna alles is mogelijk, als het dan toch onmogelijk is kunnen wij het gevraagde onderdeel op maat laten maken.

Horeca en industrie:

Roestvrijstalen keukengoten in 6 verschillende lengte maten of industriële afvoergoten voor zwaar verkeer: uit voorraad leverbaar!

U leest het, bij FIFTY-NINE bent u aan het juiste adres als het om afvoer van water gaat, in welke vorm dan ook. En…..uit voorraad leverbaar, dus wat anderen beloven…doen wij!

Heeft u onze prachtige douchevloeren al gezien?