Douchegoten en doucheputten voorzien van PVD coating

Ons uitgebreide assortiment is vanaf heden verrijkt met een aantal eigentijdse en stijlvolle producten. Het betreft een speciale selectie roestvrijstalen douchegoten en doucheputten die een luxe Eenheid en collectief vormen in samenspel met andere exclusieve elementen in de badkamer.

Door deze producten op een professionele manier te voorzien van een PVD coating ontstaan er prachtige en exclusieve creaties. Materialen gecoat met behulp van de PVD technieken zijn gemaakt om eeuwig mee te gaan. De corrosie bestendigheid en slijtvastheid maken het onmogelijk om te verslijten of te vervagen wanneer het basismateriaal onder de coating goed wordt onderhouden.

PVD coating is een proces waarbij, in tegenstelling tot bijvoorbeeld galvanische processen, geen milieubelastende of giftige stoffen gebruikt worden. De extreem dunne lagen zijn van nature uitermate metaalachtig en levendig van uiterlijk waardoor ze zich nadrukkelijk onderscheiden van poeder-coaten en natlakken. Naast dat er technische voordelen zijn te behalen, zoals een verhoging van de corrosiebestendigheid door de harde laag is het visuele aspect belangrijk.

Geborsteld Gun Metal

De geborstelde Gun Metal grijstint heeft een stoere uitstraling en geeft het interieur een industriële look. In combinatie met andere badkamer accessoires in dezelfde geborstelde GunMetal kleur wordt een badkamer gecreëerd met een stoer karakter met een verfijnd design.

Geborsteld Rosé Gold

De kleuren rosé goud of kopergoud zijn vandaag de dag niet meer weg te denken in de wereld van woonaccessoires en juwelen. De allure van goud in combinatie met de subtiele kopertint zorgt voor een verfijnde uitstraling en vanwege de geborstelde afwerking brengt dit een extra luxueus gevoel met zich mee. Door de kleur geborsteld rosé goud te combineren met pasteltinten wordt een ietwat vrouwelijke of vintage sfeer gecreëerd.

Geborsteld Messing

Messing is een trendy materiaal dat bezig is aan een opmars in het interieur. Met messing accenten geeft je je badkamer een chique uitstraling. De messing kleur is bijvoorbeeld prachtig te combineren met marmeren tegels of een houten wastafelmeubel. Deze prachtige kleur met een ‘touch of gold’ past ook uitstekend bij betonlook, zwart of natuursteen.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *